Flere gode juleråd

- eksklusivt til Alt for damernes læsere


Sådan undgår du, at julen bliver fyldt med bekymringer og konflikter

Julen kan for mange skilte forældre være en svær tid at komme igennem. Det er den højtid, der skaber flest konflikter, og det er samtidig den periode, der er mest stressende for børn med skilte forældre. Der kan være utrolig mange forventninger, der skal indfries. Nogle gange bliver de forventninger så store, at barnets behov helt drukner i alt det gode, som vi tror, vi gør for barnet.

Men fortvivl ikke. Julen kan stadig blive hjerternes fest, hvor du hygger dig både med og uden dit barn. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Så får du yderligere 10 råd til en fredelig, konfliktfri og glædesfyldt jul for dig og dit barn.


Du får mere end blot et nyhedsbrev

Du og dit barn fortjener en rigtig god jul.

Heldigvis behøver du hverken 25 års erfaring med børn- og familiearbejde eller at læse stakkevis af bøger om børn og om skilsmisse. Faktisk kan du bare læse mine 10 råd og føre dem ud i livet.

Med de råd, du har fået i Alt for damerne, og de råd, du kan hente her på siden, er du godt rustet til julen. Julerådene er skrevet, så de er til at forstå, og så du nemt kan føre dem ud i livet til glæde for både dig selv og dit barn.

Med nyhedsbrevet følger også andre gaver, som vil gøre din og dit barns hverdag nemmere. I min julehilsen til Alt for damernes læsere ligger der således følgende gaver:

 

Du får

  1. 10 råd, som sikrer dig og dit barn en god jul
  2. 7 råd til, hvordan du nemmere sender dit barn til sit andet hjem
  3. 8 råd, der gør skiftedagen nemmere for dit barn
  4. En skilsmisseguide til forældre, hvor du får svar på de vigtigste spørgsmål i forbindelse med skilsmisse. Du får mulighed for at købe guiden til nedsat pris.
  5. Et gavekort til ½ times gratis telefonisk rådgivning
  6. Et gavekort til andre ydelser, du kunne få brug for

Om Bettina Vestergaard – kvinden bag julerådene

Jeg er kvinden bag Skilsmissekonsulenten.dk

Jeg er født i 1966, og er derfor en kvinde midt i livet. I mere end 25 år har jeg arbejdet med børn og familier, og de seneste 12 år har jeg arbejdet som familierådgiver i kommunalt og privat regi. Siden 2014 har jeg været privatpraktiserende skilsmissekonsulent på fuld tid.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe forældre, der enten er skilt eller er i gang med en skilsmisse, men i særdeleshed deres børn. Børnenes trivsel ligger mig meget nært.

Jeg hjælper forældrene med konkret rådgivning og værktøjer – både sammen og hver for sig.

Min hjælp til forældrene består i:

  • Rådgivning om alt, der vedrører børn og skilsmisse. F.eks. valg af deleordning, sager i statsforvaltningen, konflikter med ekspartner, konflikter med børnene, opdragelse m.m.
  • At udarbejde skræddersyede samværsaftaler
  • Afholdelse af kursus i forældresamarbejde.

Børnene hjælper jeg igennem børnesamtaler og børnegruppeforløb til at forstå skilsmissen og herefter håndtere deres nye hverdag.

Jeg holder foredrag for forældre om, hvordan de får deres børn gennem skilsmissen. Foredrag for pædagoger og sagsbehandlere om, hvordan de håndterer børn i skilsmisse og sorg, samt hvordan de takler forældrene.

Jeg opfatter mig selv som børnenes advokat, og jeg har altid barnets perspektiv med i mit arbejde.

Fagligt er jeg uddannet systemisk familieterapeut, konfliktmægler, pædagog og har en SLD (Cource in social work) i børne- og familiearbejde, ligesom jeg er certificeret KIFF kursusleder (Kursus i Fælles Forældreansvar) og certificeret skilsmissebørnegruppeleder.

Udtalelse fra en forældre, jeg har rådgivet:

“Undervejs i hele forløbet har jeg set Bettina som min vigtigste livline. Hun var der altid, når jeg havde allermest brug for hende. Jeg kunne ringe til hende på alle tidspunkter, hvilket gav mig en stor tryghed. I dag kan jeg med god samvittighed se mig selv i øjnene, for jeg ved, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, og jeg har fået den bedste professionelle hjælp og støtte undervejs”.

Vil du have de 10 ekstra juleråd og de mange andre gaver, som vil gøre din og dit barns hverdag nemmere, så tilmeld dig nyhedsbrevet.