Andre siger

Læs, hvad kunder og samarbejdspartnere siger om mig

Jeg føler, at vi har sikret vores børn bedst muligt

"Jeg er virkelig glad for, at vi fik lavet sådan en god samværsaftale, fordi jeg føler, at vi har sikret vores børn bedst muligt i forhold til deres trivsel fremover. Jeg er ikke længere utryg, for jeg ved, hvor jeg kan henvende mig, hvis vi skulle løbe ind i nye udfordringer"

Den aftale betød meget mere for mig end alt det andet om økonomi og deling af hus

"Straks efter, vi havde lavet aftalen, følte jeg en enorm lettelse og glæde. Den aftale betød meget mere for mig end alt det andet om økonomi og deling af hus og det der. Det er de bedste penge, jeg har givet ud."

Bettina fik "lukket op" til min søns indre

"Jeg kan på det varmeste anbefale Bettina og de fine metoder, hun bruger til at nå ind til selv en dreng, som min, der havde lært at lukke helt af for sine følelser for at overleve både en skilsmisse og en psykisk voldelig far."

Kompetent og balanceret rådgivning

"Jeres børn kan få glæde af Bettinas mangeårige erfaring. Vi deltog i et KIFF kursus der introducerer os for situationen og gav os redskaber til at se på sagerne fra flere synsvinkler. Da Bettina forstod hvor meget vi havde brug for kurset i fælles forældreansvar, tilbød hun det solo (kun os) og det viser for mig, at hun brænder for sagen. Rammerne om kurset var også fine, så jeg giver 5 stjerner."

Jeg føler mig afklaret, og trives med min beslutning

"Det har gjort en stor forskel, at jeg har fået rådgivning og sparring af Bettina, da jeg ellers havde stået alene med mine tanker og overvejelser. Jeg havde nok også kørt ud af ét spor, og ikke gjort mig de overvejelser, som jeg gjorde med Bettinas medvirken. Der kom nogle vinkler på min situation og problematik, som jeg slet ikke selv havde tænkt på.Jeg er nu følelsesmæssigt afklaret, og har det godt med min beslutning."

Min datter og jeg betalte den højeste pris.

"Undervejs i hele forløbet har jeg set Bettina som min vigtigste livline. Hun var der altid, når jeg havde allermest brug for hende. Jeg kunne ringe til hende på alle tidspunkter, hvilket gav mig en stor tryghed. I dag kan jeg med god samvittighed se mig selv i øjnene for jeg ved, at jeg har gjort alt hvad jeg kunne, og jeg har fået den bedste professionelle hjælp og støtte undervejs."

Der blev virkelig taget udgangspunkt i hvad der var godt for vores børn.

"Det er nu næsten fem måneder siden at vi blev skilt og vores forældersamarbejde fungerer rigtig godt. Det er dejligt at have en samværsaftale, som vi kan holde os til. Det gør vores samarbejde meget nemmere, da der ikke længere er små u afklarede ting at være uenige om. Jeg er overbevist om, at Bettina i stor grad har medvirket til vores meget velfungerende forældersamarbejde”."

Manglende aftaler om børnene førte til årelange konflikter

"Frustration, stress, angst og en konstant følelse af uro plagede os og vores børn flere år efter skilsmissen. Vi havde brug for en professionel, som kunne hjælpe os med at udarbejde nogle praktiske rammer, som handlede om vores børn og deres behov, ikke vores behov.  Bettina skabte et rum hvor vi kunne tale om vores forhold og skilsmissen, som noget, vi skulle lære af."

Bettina er dedikeret af natur

"Bettina’s styrker er mange. Men jeg nævner de største kvaliteter i prioriteret rækkefølge, som jeg ser det:-Dedikeret af naturHeri selvfølgelig implicit personlighed. Denne styrke indebærer, at Bettina er dedikeret (og engageret!) fra A - Å i et sårbart forløb. Bettina opleves fra første kontakt/færd meget dedikeret og hun følger alt til dørs i forløbet. En effekt på min oplevelse af dette som kunde er: tryghed og mod til at “give slip”, fordi Bettina er der 110 %. Det har jeg aldrig betvivlet. Bettina læner sig ikke tilbage med briller på næsen og læner sig op af sin faglige tyngde. Hun er dedikeret (jeg kan med rette sige og understrege dette, da jeg er ‘kommet og gået’ hos Bettina gennem en lang periode)."

Bettina skaber tryghed ved møderne og under forløbet

"Når skilsmissen er en højkonfliktsag og der både er tale om fysisk og psykisk vold har det været guld værd at have Bettina ved min side. Bettina har mange kompetencer. de 3 vigtigste for mig har været nærvær, den enorme faglig viden og hendes evne til at formulerer det oplevede i både skrift og tale. "

Uden dig havde jeg ikke stået på mine to ben i dag

""

Samarbejdspartnere siger:

Mit samarbejde med Skilsmissekonsulenten betyder, at mine klienter både kan få en juridisk rådgivning, men også en rådgivning om, hvorledes de skal forholde sig over for børnene, som nemt bliver en del af konflikten, hvis ikke man er opmærksom på dette.

Vores samarbejde er til stor hjælp for mig, især i de svære sager med børn, som ikke trives, er det uundværligt, at kunne sparre med en børnesagkyndig om, hvad der er bedst for børnene, og dermed også bedst for min klient.