Bettina er dedikeret af natur

Bettina’s styrker er mange. Men jeg nævner de største kvaliteter i prioriteret rækkefølge, som jeg ser det:

Dedikeret af natur

Heri selvfølgelig implicit personlighed. Denne styrke indebærer, at Bettina er dedikeret (og engageret!) fra A – Å i et sårbart forløb. Bettina opleves fra første kontakt/færd meget og hun dedikeret følger alt til dørs i forløbet. En effekt på min oplevelse af dette som kunde er: tryghed og mod til at “give slip”, fordi Bettina er der 110 %. Det har jeg aldrig betvivlet. Bettina læner sig ikke tilbage med briller på næsen og læner sig op af sin faglige tyngde. Hun er dedikeret (jeg kan med rette sige og understrege dette, da jeg er ‘kommet og gået’ hos Bettina gennem en lang periode).

Faglighed i teori og praksis

Jeg oplever Bettina som enormt faglig stærk! Ikke bare på et teoretisk plan, men også med sin lange erfaring, som jeg oplever bliver inddraget og trukket på Bettina’s arbejde. Når der er brug for teoretiske værktøjer, deler Bettina dem og oversætter dem til praksis, så de er lette at forstå og navigere efter. Det synes jeg personligt er en øvelse i sig selv, fordi de skal kunne forståes i situationener der er svære. Kort sagt formår Bettina at servere sin faglighed på en måde, hvor den er til at gå til.

Direkte og ingen skulderklap

Af frygt for overskriften kan misforstås, skal min pointe anses som yderst positiv. Søger du rådgivning hos Bettina, får du klare svar! Bettina klapper dig ikke bare på skulderen eller trøster dig i en livskrise eller problematik – Bettina læner sig altid op af sin faglighed og ærlighed. Men Bettina er ALTID velargumenteret, når hun er direkte. Jeg værdsætter denne kvalitet, da jeg tror på, det giver den mest kompetente rådgivning og dermed bedste resultatet.

Bettina får mine varmeste anbefalinger.

Anne mor til 2 piger på 6 og 7 år