Der blev virkelig taget udgangspunkt i hvad der var godt for vores børn.

“Da min mand og jeg skulle skilles kontaktede vi Bettina Vestergaard for, at få hjælp i forhold til at håndtere situationen bedst muligt i forhold til vores to børn. Det var lidt tilfældigt at det blev Bettina Vestergaard vi valgte, men jeg er meget glad for, at valget faldt på netop Bettina.

Der blev virkelig taget udgangspunkt i, hvad der var godt for vores børn. Da min mand og jeg havde vores første møde med Bettina, var vi meget langt fra hinanden, der var så meget vrede og mange følelser som spillede ind. Bettina tog udgangspunkt i, hvad vi skulle huske at tænke på, for at kunne hjælpe vores børn bedst muligt igennem skilsmissen, og det var jo dybest set det, som vi begge ønskede. I samarbejde med Bettina fik vi udfærdiget en rigtig god samværsaftale, som vi begge er glade for.

Bettina var under hele forløbet meget tilgængelig. Hvis ikke Bettina tog telefonen, ringede hun tilbage hurtigst muligt. Der var også rigtig fint styr på tidsforbruget, således at vi hele tiden kunne følge med i hvor lang tid vi havde brugt.

Det er nu næsten fem måneder siden, at vi blev skilt og vores forældersamarbejde fungerer rigtig godt. Det er dejligt at have en samværsaftale, som vi kan holde os til. Det gør vores samarbejde meget nemmere, da der ikke længere er små u afklarede ting at være uenige om.

Jeg er overbevist om, at Bettina i stor grad har medvirket til vores meget velfungerende forældersamarbejde”.

Anonym mor til 2 på 3 og 6 år