Jeg føler, at vi har sikret vores børn bedst muligt

I perioden lige efter, vi havde taget beslutning om, at vi skulle skilles, oplevede jeg alt det praktiske temmelig uoverskueligt. Der var så meget, jeg skulle forholde mig til. Jeg var både stresset og ked af det.

Mine tanker kredsede hele tiden om, hvordan børnene ville reagere, og hvordan deres nye hverdag ville blive. Jeg vidste, vi skulle have lavet en aftale om børnene, men hvordan den skulle udformes, vidste jeg ikke. Jeg havde ikke selv “helikopteroverblikket”, for jeg var følelsesmæssigt ramt af situationen.

Den hjælp, vi fik hos Bettina, var uvurderlig. Bettina havde stor forståelse for vores situation, og hendes ro smittede. Hun var upartisk og god til at komme med input til vores forslag set fra vores børns synspunkt.

Hun bragte også vigtige emner på banen, som vi ikke selv havde tænkt over, men som gjorde, at vi skiftede mening. Bettinas mange input om børnenes behov har ligeledes gjort, at jeg har fået en større forståelse for, hvad mine børn har behov for i forhold til skilsmissen.

Efter indgåelse af aftalen har vi har ikke haft nogen konflikter om børnene. Og børnene er forbavsende hurtigt faldet ind i den nye hverdag. Jeg er virkelig glad for, at vi fik lavet sådan en god samværsaftale fra start, for jeg føler, at vi har sikret vores børn bedst muligt i forhold til deres trivsel.
Jeg er ikke længere utryg for fremtiden, for jeg ved, hvor jeg kan henvende mig, hvis vi skulle løbe ind i nye udfordringer.

Jeg husker, at jeg følte, at det var grænseoverskridende at bede om hjælp. I dag er jeg virkelig glad for, at vi gjorde det. Vi har fået en samværsaftale, som passer til os, og som passer på vores børn.

Kvinde 35 år