Den aftale betød meget mere for mig end alt det andet om økonomi og deling af hus

Min kone og jeg havde valgt at gå fra hinanden, og der var mange praktiske ting, som skulle falde på plads. Set med mine øjne var den vigtigste aftale, den, som omhandlede vores 2 børn. Jeg husker denne tid som uoverskuelig, og jeg var meget utryg. Jeg var total stresset over det.

Vi ville ikke i Statsforvaltningen og havde bestemt ikke lyst til at inddrage en advokat. Så fik vi øje på Skilsmissekonsulenten. Det, som tiltalte os, var Bettinas mange års erfaring med at rådgive forældre, og at hendes udgangspunkt var børnenes trivsel.

Allerede i telefonsamtalen følte jeg mig tryg. Det var tydeligt for mig, at Bettina har stor erfaring, og hendes ro og sikkerhed gjorde mig tryg og mindre stresset.

I samme uge, som jeg ringede, fik vi en tid. Bettina gennemgik aftalen med os – punkt for punkt. Hun var god til at komme med eksempler på, hvordan aftalen ville være i praksis, hvis vi traf en given beslutning. Hun havde især fokus på, hvordan børnene ville opfatte og blive påvirket af vores aftaler.

Straks efter, vi havde lavet aftalen, følte jeg en enorm lettelse og glæde. Jeg var så glad for, at vi havde fået lavet den. Den aftale betød meget mere for mig end alt det andet om økonomi og deling af hus og det der.

Vi har fået lavet en god aftale, som vi begge kan overholde. Nu har vi haft aftalen i et halvt års tid. Min hverdag er rolig, og vi har ikke haft nogen konflikter. Det kører bare. Den aftale betød alt for mig. Det er de bedste penge, jeg har givet ud. Jeg er lykkelig for, at vi ikke skændes om børnene, men at vi kan samarbejde om dem.

Mand 39 år