Bookning af uforpligtende samtale

Book en indledende og uforpligtende samtale hos mig – sådan bliver du sikker på, at du finder den rigtige løsning for dig og dit barn.

 

Er du i tvivl om, hvad jeg kan hjælpe dig med? Om vi er det helt rigtige match? Så lad os tage en snak. For det skal vi selvfølgelig være. For sådan får både du og dit barn det optimale ud af et forløb med mig. Og sådan kan jeg allerbedst hjælpe jer godt videre.

 

Under samtalen kan du blandt andet få svar på spørgsmål, der omhandler min hjælp til…

 

  • Generel rådgivning – så du kan få hjælp med de udfordringer du oplever før, under og efter din skilsmisse.
  • Samværsaftaler – så du kan indgå den for dig helt rigtige aftale om forhold vedrørende dine børn.
  • Konfliktmægling – så du kan håndtere spændinger og konflikter mellem dig og din ekspartner.
  • Børnesamtaler – så du kan løse dit barns udfordringer.
  • Og hvad end du ellers måtte have på hjerte af udfordringer med din skilsmisse.

Når du så har fået svar på dine spørgsmål, kan du – på et oplyst grundlag – tage beslutningen om, hvorvidt vi to skal arbejde sammen. Sådan kan jeg bedst lide at arbejde. Du kan booke din tid til din gratis og uforpligtende samtale lige her. Jeg skal bare lige bruge nogle få oplysninger først…