Jeg passer på dig og din familie.

Derfor sker der nogle ændringer den kommende tid.

COVID-19 skaber uvished og utryghed hos de fleste disse dage. Det er forståeligt. Og jeg må indrømme, at jeg også selv bliver ramt af de følelser. Men vi skal nok komme igennem det her. Sammen hver for sig, som det så smukt er blevet sagt. 

Men COVID-19 eller ej, så kommer vi ikke udenom, at en skilsmisse fylder meget – især hvis man står lige midt i den. Måske skaber denne her situation endda endnu flere problemer i forhold til samvær, samarbejde med din ekspartner eller bare generelle bekymringer omkring, hvordan I skal forholde jer til den her nye virkelighed. 

Derfor er rådgivning og sparring stadig meget vigtigt for den enkelte, og derfor tilbyder jeg stadig begge dele i min praksis. Alle rådgivningssessioner foregår dog online nu. 

Jeg har gjort det så nemt som muligt for dig stadig at få min hjælp

For det skal være let for dig at få den hjælp, du har brug for. Corona eller ej. Derfor er alt, du har brug for, når vi mødes online en computer med et webcam eller en smartphone med app’en Zoom installeret. Rådgivningen foregår nemlig via Zoom (det minder meget om Skype og er super let at finde ud af). Når vi skal mødes, vil du få tilsendt et link til vores online samtalerum på Zoom. Og hvis du er i tvivl om noget som helst, er jeg kun et opkald eller en e-mail væk. Vi skal nok finde ud af det sammen. 

Faktisk har online rådgivning også sine fordele. For eksempel hvis du og din ekspartner sidder forskellige steder i landet og ikke har mulighed for at mødes – ja, så kan I blot logge ind på hver jeres computer eller smartphone og være med begge to. 

Jeg er allerede i fuld gang. Og det virker

Jeg ved godt, det kan virke overvældende. Især fordi der sker så mange andre ting i verden lige nu. Som skaber uvished og frygt hos rigtig mange.

Men jeg har faktisk allerede afholdt mine første rådgivningssessioner på Zoom. Det gik rigtig godt – også selvom forældrene var med fra hver deres bopæl. Og jeg er meget fortrøstningsfuld og taknemmelig for, at jeg fortsat kan tilbyde dig og din familie den samme rådgivning som før. Bare online, så vi kan passe på hinanden.

Hvis du har brug for, at vi snakker lidt mere om, hvad online rådgivning indebærer, skal du ikke tøve med at hive fat i mig. Så vil jeg rigtig gerne fortælle dig mere om, hvordan det hele foregår. Det eneste, du skal gøre, er at booke en afklarende telefonsamtale her. 

Og til sidst vil jeg bare sige: Pas nu rigtig godt på jer selv og hinanden.