Skilsmisseguide til forældre

Undgå de 10 mest alvorlige fejl dit barn betaler prisen for!
Det er billedet af min skilsmisseguide, som har overskriften skal du skilles? Få svar på de vigtigste spørgsmål

Jeg har samlet alt, du har brug for at vide i min skilsmisseguide

Uanset om du overvejer en skilsmisse, du lige har taget beslutningen, eller du er nyskilt, så ved jeg, at der går et hav af tanker igennem dit hoved lige nu. ”Hvad gør jeg rent økonomisk og juridisk, hvor skal jeg bo, hvordan hjælper jeg bedst mit barn, og hvilken deleordning skal vi lave?”

Samtidig har du måske mange sårede følelser forbundet med bruddet, hvilket gør det hele til en rigtig kaotisk proces, hvor det kan svært at få hverdagen til at hænge sammen. Det er derfor helt normalt, hvis du har svært ved at fokusere og føler dig alene på dybt vand.


Jeg vil gerne hjælpe dig med det hele

Igennem mine mange års erfaring igennem samtaler med skilsmisseforældre begyndte jeg at se et behov. Flere efterspurgte et sted, hvor de kunne få alt den viden, de havde behov for, når de skulle skilles.

Jeg har mere end 25 års erfaring med både børn- og familiearbejde. Jeg har snakket med utallige skilte forældre og børn, så jeg ved, hvad du skal holde styr på, hvordan du sørger for at takle skilsmissens mange udfordringer, hvordan du sætter dit barns behov først, og hvordan du nemmest danner overblik.

Derfor har jeg samlet alt, du behøver at vide, når du gennemgår en skilsmisse i min e-bog: ”Skilsmisseguide – Undgå de 10 mest alvorlige fejl, som dit barn betaler prisen for”

I min skilsmisseguide får du:

  • Vejledning og konkrete råd, som kan hjælpe dig med at træffe de vigtigste beslutninger på det rigtige
  • Gode råd til, hvordan du kan tage mest muligt hensyn til dig selv og dit barn, mens alt endnu er nyt og kaotisk.
  • Faktuel viden om de mest centrale punkter, som du skal tage stilling til i forhold til forældremyndighed, bopælsret og samværsordning/deleordning.
  • En praktisk tjekliste med mere end 20 punkter, som hjælper dig med at bevare overblikket og få taget stilling til alt det, der følger med en skilsmisse

Med de råd, du kan hente i min skilsmisseguide, er du godt rustet til at tackle skilsmissens mange udfordringer. Mine råd er skrevet, så de er til at forstå, og så du nemt kan føre dem ud i livet til glæde for både dig selv og dit barn.

Udtalelse fra en forældre:

“Skilsmisseguiden gav mig det overblik jeg manglede, da jeg synes alt var kaos.

E-bogen er super relevant og til at forstå ”.

Køb e-bogen her, og modtag den med det samme

Dette er et billede af min skilsmisseguide
  • Pris: 249,00 kr.
  • 0,00 kr.