Tag skilsmissebarnet ved hånden

“Det er et faktum at skilsmissen og alle dens mulige følger er forbundet med smerte, kompleksitet, sorg og afmagt, for børn såvel som for voksne. Det må vi aldrig glemme – ikke en gang i almindelighedens tegn.”

Sådan skriver Rikke Mai i et af sine blogindlæg. Og vil du give dig selv en god oplevelse, skulle du surfe lidt rundt på hendes blog:

www.barnetvedhånden.dk

Rikke Mai er sognepræst og fraskilt mor til 3 børn. Det er tydeligt at mærke, når man bevæger sig rundt på bloggen, at hun brænder for børnenes trivsel.

Indsigtsfulde indlæg om skilsmissebørn

Rikke Mai skriver om ordsprog, sjælesorg, skilsmissebørn og stedbørn. Hun anmelder også forskellige relevante bøger indenfor emnet: skilsmisser og børn.

Rikke Mais måde at tolke relevante ordsprog, som fx “det bliver indenfor hjemmets fire vægge”, er en fornøjelse at læse både sprogligt og fagligt. Rikke Mais tekster er meget indsigtsfulde og skaber mange gode refleksioner.

Rikke Mai ønsker at skabe et rum, hvor der er fokus på skilsmisse set i børnehøjde både hvad angår selve skilsmissen, men også, når barnet skal indgå i nye sammenbragte familier. Det må jeg sige, hun formår.

Jeg anbefaler på det varmeste, at du kigger forbi hendes blog.

“Barnet ved hånden” er selvfølgelig også på facebook

Fortsat god sommer