Hej Bettina

Jeg er skilsmissebarn og står i den situation, at jeg gennem flere år ikke har lyst til at bo hos min far, da der har været mange problemer. Jeg står i den situation at jeg ikke ved hvem eller hvad jeg skal kontakte for at få hjælp til mit problem. Håber at du kan hjælpe.
Vh Sofie.

 

Hej Sofie

Tak for dit spørgsmål om, hvor du kan henvende dig, og hvem der kan hjælpe dig, når du ikke vil bo hos din far.

Det kan være lidt svært at rådgive dig helt præcist, når jeg ikke ved så meget om dig. Men der er steder hvor børn kan henvende sig, hvis de ikke trives i den ordning de har.

Det er i Familieretshuset at man tager stilling til børn og unges bopæl og samvær når ens forældre er skilt. I Familieretshuset er der også en telefonlinje, der er for børn og unge. Især deres egen side www.migimidten.dk – for børn, hvor du kan finde svar og få hjælp.

Telefonnummeret til børnetelefonen i Familieretshuset er 20 600 550.

Som barn kan du benytte dig af barnets initiativret hvis du er fyldt 10 år. Det kan du også få hjælp til hos Familieretshuset.

 

Du kan også tage fat i sundhedsplejersken eller skolepsykologen på skolen. Her kan du i første omgang tale frit, men du vil også kunne få vedkommende til at hjælpe dig med, at tale med dine forældre eller med en eventuel sagsbehandler i kommunen.

Du er også velkommen til at sende mig dit telefonnummer og skrive et tidspunkt, hvor jeg kan ringe dig op, så vil jeg forsøge at hjælpe dig videre.

Bedste hilsner
Bettina

Bettina Vestergaard

Bettina Vestergaard – Skilsmissekonsulent og familieterapeut med egen praksis siden 2015 – Læs mere om Bettina her.
1 svar
  1. Ophelia
    Ophelia siger:

    I am really delighted to read this web site posts which consists of lots
    of valuable facts, thanks for providing such information.

    Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *