Klippekort

Få rabat og fleksibilitet med et klippekort

Hvilket klippekort har du brug for?

5 timers klippekortet er især oplagt til dig, der er nyskilt. Som nyskilt skal du træffe mange vigtige beslutninger på dit barn og dine egne vegne, og det er vigtigt at vælge rigtigt fra starten.

10 og 20 timers klippekortene er til dig, som eksempelvis gerne vil kombinere skilsmisserådgivning og børnesamtaler eller som har en sag kørende i Familieretshuset.

Køb 5 timers klippekort her

Køb 10 timers klippekort her

Køb 20 timers klippekort her

Sådan bruger du klippekortet

Du kan vælge at få skilsmisserådgivningen efter behov over telefonen, Skype eller ved fysiske samtaler.

Emnerne bestemmer du, men de kan fx handle om trivsel, samvær, usikkerhed, hvad der er bedst for dit barn, dit barns eller dine reaktioner på skilsmissen, problemer med din ekspartner, forestående møder i Familieretshuset mv.

Jeg kan enten give dig børnefaglig rådgivning, eller du kan bruge mig til at sparre med. Du kan også bruge mig, når du pludselig bliver ramt følelsesmæssigt og har brug for en at tale med. Det er helt op til dig.

Det er min erfaring, at det tit er en god ide at begynde med en fysisk samtale. Her får du mulighed for at lære mig bedre at kende, og du får mulighed for at fortælle mig om dine udfordringer og bekymringer. Sammen skaber vi et overblik over din skilsmisse og lægger en plan for i hvilken rækkefølge, vi griber det an.

Klippekortene er lavet fleksibelt, for at det skal være let for dig at bruge ordningen. Du kan hos mig få rådgivning af helt ned til 15 minutters varighed.

Hvornår kan du få rådgivning?

Det kan du som udgangspunkt alle hverdage i dagtimerne 9-17. Hvis jeg er optaget, når du ringer, kontakter jeg dig hurtigst muligt. Oftest vil det være i løbet af samme dag.

Du er meget velkommen til at ringe til mig og få et kvarters GRATIS telefonrådgivning. Ring på 30 20 90 25, eller skriv til mig via formularen herunder:

Stil et uforpligtende spørgsmål